Televisie is een machtig medium…

dat voor veel doeleinden gebruikt en soms misbruikt wordt. Kun jij je herinneren wanneer je een dag géén tv hebt gekeken? Precies, dat bedoel ik!

Jouw Mediafabriek is zich bewust van de populariteit van televisie en geniet er van om goede programma’s te bekijken, maar vooral om ze te maken. Als programmamaker en presentator heb ik aan meerdere projecten meegewerkt voor een lokale omroep. Fantastisch om van A tot Z invulling te kunnen geven aan een programma.

Jouw Mediafabriek richt haar vizier moeiteloos op een originele invalshoek en stelt altijd de juiste vragen. Op dit moment werk ik aan de afronding van een reportagedocumentaire over de talentvolle singer/songwriter Frank Foks. Het vastleggen van de periode vòòr een platencontract, vol succes en tegenslag heeft geresulteerd in een mooi verhaal met een unieke blik op het leven voor de roem.

Ook voor persoonlijke televisie haal je Jouw Mediafabriek in huis. Jouw Mediafabriek maakt videoportretten van bijzondere mensen. Een karakteristiek interview in documentairestijl. Verhalen voor altijd vastgelegd op beeld. Een mooie herinnering of eerbetoon.

Daarnaast kun je bij mij terecht voor bedrijfsfilms. Een testemonial? Een sfeerverslag van de jaarlijkse bedrijfsdag? Of een bedrijfspresentatie? Jouw Mediafabriek laat iedere organisatie van zijn beste kant zien.

Wil jij samenwerken aan een tv-productie? Graag een videoportret laten maken? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk hier mijn werk!

afstandsbediening
camera